Darja Rojec: Nasveti in izkušnje iz prve roke – 3. knjiga

19,00  z vključenim DDV-jem

Ko zbolimo, iščemo pomoč na vseh internetnih straneh, preizkušamo recepte, ki mogoče sploh niso pravi za nas. Pomoč iščemo pri zeliščarjih, ki lahko zaradi nepoznavanja ozadja bolezni svetujejo napačno. Pa si lahko pomagamo sami v dobri družbi z naravo in pridobimo hkrati veliko svežega zraka in energije?

Seveda! Le oditi moramo iz zaprtih prostorov svojih stanovanj in notranjih stisk. Tudi ko smo fizično slabotni, moramo spraviti svoje telo v optimalno delovanje in si pripraviti okusen, zdrav obrok hrane, ki nas bo zadovoljil. Poiščimo si primerno športno aktivnost zunaj telovadnic, v naravi, ki nas bo okrepila. Uživajmo zdravilne sadove narave. Najboljše stvari v življenju so zastonj – izrabimo jih!

Narava je pri zdravljenju vseh vrst bolezni neizčrpna. Lahko pozdravi tako na novo odkrite bolezni kot bolezni, ki jih še odkrivamo. Veliko sodbnih študij preizkuša moč delovanja zelišč. Med nabiranjem zelišč se bomo sprehodili, zadihali svež zrak ter zraven še malo potelovadili.

Zato torej raziskujmo naravo, zbirajmo nove recepte, jih preizkušajmo in skupaj z nasveti dopolnimo v knjigo receptov, prav tako, kot je zdaj pred vami.

Na zalogi


Delite izdelek:

Opis

Darja Rojec je zelo dobro poznavalka zelišč ter izdelovalka domače naravne kozmetike. Med drugim je napisala kar 4 knjige z nasveti in izkušnjami iz prve roke. Svojo prvo knjigo “Pa jo imam” je začela pisati pri 34. letih ko je prvič zbolela za rakom. V njej se je poglobila o samemu poteku bolezni in njenemu zdravljenju. V tem času se je začela bolj obračati k naravi, nabirati zelišča, hoditi na tečaje in izobraževanja.

Dodatne informacije

INFORMACIJE

Jezik: slovenski
Leto izida: 2013
Število strani: 232
ISBN/EAN: 9789616556316
Mere izdelka vxš: 20 x 14,5
Vezava: Mehka
Datum Izida: 02.10.2013
Založba: Dnevnik, D.D., Kopitarjeva 2 In 4,
Avtor: Darja Rojec